Lille persille school

Sprängfylld dag igår med. Jobb 9-16, träningspass på gymmet och T-Bana till Lambertseter för utbildning med jobbet mellan 19-22. Kul att träffa cheferna och faktiskt riktigt givande fast det mesta redan var rätt självklart.
Idag hoppas vi på sol, börjar inte förens 16. Så det blir steeeek av så fall. Ska köra upplärning på en nyansatt ikväll :) så nu får pedagogen i mig komma fram.

Lägger upp en bild på Findus som jag tog precis, killen blev lite törstig ;)


Sommar & sol

Hej allihopa i det fina vädret!
Vilken helg det har varit, känns nu att jag snart är hemma på riktigt. Igår hade vi en underbar dag ute på skön med vattenskidor, badring, grillning och såklart massa sol. På kvällen blev det Tacos och mys hos Emma och flickorna. Sedan kom Jenny och hämtade mig och så hade vi lite balkong mys över en kaffe, välbehövligt och trevligt. Skatten min åkte tillbaka till regementet vid åttatiden och jag kan säga att det kändes sjukligt konstigt att varken ha Erik eller Findus hemma. Minns knappt sist jag sov helt alena liksom ;)

Efter en småstressig morgon med mycket ärenden, snabbkaffe med Emilia och en efterlängtad date med mina stjärnor Fanny och Collin sitter jag nu på regionaltåget tillbaka till Oslo. Denna gången med en viss lättnad, dagarna är nerräknade och mycket roligt väntar den kommande veckan och så längtar jag självklart efter min lille kille som väntar på mig i Oslo :)

 


Zumba!!!

Åh jesus christ. Utpumpad? Minst sagt. Utslagen? Minst sagt. Igår efter jobbet blev det ett tufft gympass med mestadels mage (vilket resulterat i en sjudundrans träningsvärk) och en rätt bra stund på bandet och i roddmaskinen. Åh herregud måste tillägga min gigantiska fail:

Ni vet jag har sådana träningsbyxor där det är en ficka på baken och där har jag min telefon med headset tillkopplat när jag tränar. Har ett rätt långt linne på mig som fastar i roddmaskinen men jag viker bara upp det och tänker inte mer på det, förens, hela jävla headsetet hänger med och ja okej fine. Ett headset liksom, ja det kan du ju för fan köpa ett nytt om du är så trög tänker ni. MEN, jo med kristofer mårdhs otur gick headsetet i tre delar. Två fick jag i handen och den ena biten satt kvar i telefonen - i hålet och inte löst heller. Ja, ni vet de sitter ju ändå i en del de där sladdarna och självklart gick det inte att få ut delen och såklart svarar telefonen med som den brukar när headsetet sitter i. JAG KAN INTE PRATA I DEN!!! Eller höra i den. Tack som fan jävla träning tänker jag och surar ihop och går hem. Tackar jag gudarna för idag ;)

Men med min list (och charm) sticker jag upp till kinesen på tredje våningen på sentret som äger en sådan där nyckelservice/skomakeri och ber om hjälp. Och faktiskt efter vi testad diverse olika verktyg fick vi ut det :D bugar och bockar och drog till SATS och körde ett pass Zumba. Så himla roligt är det, men jag undrar det om det verkligen är så bra. Blir ju liksom inte totalt död. Körde lite mage på gymmet innan jag sprang hem istället.
Skriver mer senare, PUSS!


Serious bitch!

Hej hoppsan! Fy satan, vilken riktig Måndag det varit. Långsam och tröttsam. Jobbade 10-19 så hann med en riktig promenad/springtur innan jobbet, vilket är skönt nu efter att bara kunna slappa ;) hittade denna sköna bild klottrad under en tunnel när jag var ute xD jag antar att den ska eftersträva H&Ms badkollektion som jag antar att ingen har missat. Fick mig ett ordentligt skratt i varje fall!

Blev aldrig något samtal med pappa igår men hoppas på det ikväll, blev några timmars långt samtal med Miranda istället. Hahaha. Ska verkligen bli så himla roligt att åka ner till dem snart, bara 6 veckor kvar och jag längtar som en tok!!! Mitt livs resa, min livs dröm, mitt livs frågetecken. Ja, det är mitt liv sjukaste äventyr :)

Nej, sjunker jag ner i Zlatans värld ett tag. Ciao!


Walking in sunshine

Söndag och en riktig nyttodag! Efter lite rännande igårkväll har jag gjort mycket nytta idag. Träffade Selma igår efter jobbet, var och kollade in en sjukligt fin lägenhet på St:Hanshaugen till henne, vidare hem till mig och sedan ner till Lemongrass där vi jobbat litegrann tidigare. Snackade, gjorde några ärenden och drack lite för att sedan dra vidare till Nationalteatern till en rätt nice uteservering. Synd att kvällen regnade bort bara ;) hahaha.

Nej, men idag hade jag en ordentlig sovmorgon kan jag säga, efter förra veckans minst sagt galnaste schema var de 11.5 timmes sömn VÄL behövlig. Sedan dess har jag hunnit med en ordenlig brunch, ett avsnitt BB, skypedejt med mitt hjärta, städat rummet, dammsugit hela lägenheten, tvättat och solat en stund nu på eftermiddagen ;)

Och mer ska de bli, tänkte dra ut och springa en runda nu. Laga middag, får nog bli fläskfilé och bacongryta med majskolvar. Duscha och kolla film och förhoppningsvis hinna med ett samtal till far min :)
Puss sålänge!


"Emma speciale"

Denna fantastiska sallad har jag ätit dag in och dag ut sedan jag kom till Lille Persille och här snackar vi sallad DELUXE!!!
Bestående av:
Marinerad kycklingfilé
Knaperstekt bacon
Avokado
Quinoa
Linser
Rostade cashew och diverse andra nötter
Chèvreost
Parmesanost
Mixsallad med gurka & tomat
Pesto


Smile with it!

Trevlig fredagskväll alla!
Sitter och kollar ut över alls de små söta kolonilotterna vi har utanför fönstret. Har precis fått i mig lite middag bestående av gräddstuvad broccoli, chèvre och pestoöverbakad laxfilé med färska tomater och bearnaisesås. Ja, det är min fredagskväll det. Det är min jobbhelg denna helgen så då är det öppning för min del och så blir det jag som får det övergripande ansvaret över att allt funkar. Jojomänsan, det finns mycket kvar att lära inom branschen trotts allt ;) men sjukt nöjd över att faktiskt jobba imorgon för något annat än sova hade jag ändå inte pallat med efter denna sjuhelsikes-veckan. Både en resa till Oslo, flyttning och en tripp till Stockholm i omloppet av 5 dagar OCH då har jag jobbat 4 av de dagarna med ett ex antal timmar övertid!

Gick mig en riktigt duktig liten promenad hem från jobbet idag (som nu till den nya lägenheten tar mig 20 minuter) men..... Gick mig en ordentligt omväg så var hemma efter 90 minuter :O hahaha.

Nu har jag varit tillräckligt negativ och självgod.... Så nu tar jag och bäddar ner mig med min prins och kollar film. Får bli "the other bride" som jag precis tankat ner. Får se om det är något att ha.


17 maj

Underbara Oslo! Solen är på nergång och vindarna är varma. Alla de norska flaggorna vajjar. Vilken dag i Norge..... 17 Maj! Jag känner mest bara skit, tänk om vi skulle fira vår nationaldag så i Sverige. Det hade varit grejer det ;) det är trotts allt dagar som dessa som får mig att glädjas åt min korttidsflytt till grannlandet. Så nära varandra men ändå så olika.

Passade även på att boka min tågbiljett mellan Stockholm-Borlänge vid peace & love den 25 juni, ska försöka lyckas med att hinna en resa till Stockholm och yttligare en behandling mellan midsommar och festivalen ;) hahaha, spännande!


RSS 2.0