Vikt, träning och matvanor

Jaha, halva veckan gången och jag äter fil med nötter och har slarvat något så jävulskt med maten. Eller nej, egentligen inte. Har ätit vid de tider jag ska och den maten jag ska men så blev några pizzakanter en kväll, några godisbitar någon och en portion glass en dag men jag har ju en sambo som inte är speciellt sammarbetsvillig, och sitta och titta när han äter pizza? Det funkar ju inte riktigt så. Så jag skyller delvis på honom! och är endå nöjd med att han fick gå och köpa en själv, när jag kunde ha gett upp och dragit i mig en hel stor fet pizza ;D hahaha.

Men har tränat på duktigt denna veckan i alla fall, är helt stenhård på magen. Har inte träningsvärk men den spänner och musklerna drar ihop sig hela tiden typ. Får nog bli en eller två icke magträningsdagar så man inte kraschar hela musklen fullständigt :O får nog bli bara löpning idag, imorgon det + magmuskler och på fredag blir det babysim med Lilly och morbror. Ska bli riktigt kul att se =) och Lördag fritt. Barnkalas, tåg hem och jobb ända fram till på småtimmar. Hoppas det blir riktigt mycket folk på Ewas då!

mmmmm, var på Luciatåget i domkyrkan igår med, gud så fint det var! Mamma verkade uppskatta jättemycket att jag tog med henne =) hade riktigt tur, behövde inte vänta alls länge för att komma in, fick helt okej med platser och en kanon parkering. Trodde det skulle vara helt galet att komma fram någonstans typ ;P nej, nu ska jag fortsätta med mitt andra twilight-marathon - denna veckan!

Blickar framåt

Hej min kära! Jag som trodde jag skulle ha världens tid för att uppdatera om mitt tragiska och ohändelserika liv men vad hände? Jobbade nästan hela veckan, och den lediga tiden gick till träning och mat. -3,5 kg på 7 dagar. Jag är nöjd fast jag vet att det mesta är vatten som försvinner nu i början men ändå =) och nu i helgen har jag hunnit med att träffa både mina och Eriks föräldrar, och imorgon ska jag träffa mamma och familjen. Ska nämligen med min minsta bror till skolan en dag, som hans pappa har pratat om det och nu HAR jag ju faktiskt tid. Ska bli riktigt roligt att börja tvåan igen ;) är typ nervös........ tänk om barnen tycker jag verkar helt dum i huvudet? och inte blir det bättre av att Leo har fått alla sina kompisar till att tro att jag är polis och militär och lär mig skjuta människor och sånt...... "Hej. Mitt namn är Emma. Jag är arbetslös och jobbar ibland som diskare och mattant"........ oh good!

Nu ikväll blir det bio, Twilight Breaking Dawn part 1 med världens bästa och finaste vän Fanny Liljeblom, som jag har längtat efter henne och hennes mage! Har haft mig ett twilight-marathon nu i helgen och kört igenom alla filmer, kan inte förstå att jag inte sett de tidigare. Jag förstår att folk är lyriska, för det är jag med.

nej, nu måste jag kila iväg. Ha en toppenkväll! Puss på er :*


Träning

Så mina vänner, här kommer det uppradat hur jag kommer gå till väga under kommande veckor med träningen.
Från början var det tänkt att jag skulle träna stenhård och bygga massa muskler och äta som gris hela hösten, vintern och våren och sedan deffa och gå ner massa fett och lite lite muskler till sommarren. Men motivationen försvann ett tag när jag inte såg några resultat mer än att jag bara blev större och större. Pågrund utav det och min plötsliga arbetslöshet så ska jag trotts att jag inte nått mitt första mål, att komma upp till 70 kg innan årsskiftet deffa redan nu. Resultatet blir självklart inte detsamma men jag får se om det funkar och är så lätt att gå ner i vikt som alla säger och vet jag det, ja då vågar jag träna och gå upp mer till nästa gång. Sedan att jag nu har all tid i världen till att kunna träna och laga rätt mat (och vara hur trött och grinig som helst) är ju perfekt.

Här är tidigare viktökningar/minskningar:

v.38 63.3 kg
v.39 63.0 kg
v.41 66.7 kg
v.43 67.7 kg
v.45 67.3 kg
v.48 67.0 kg

Mitt nya mål är nu 62 kg, varav det mesta ska vara fett som försvinner, så lite muskler som möjligt och hur ska jag gå till väga? Förbränna fler kalorier än vad jag får i mig. De produkter jag kommer använda är Whey Gold standard Mocca/Cappucino http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/100-whey-gold-standard och Ripped Fuel 5x http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/2-x-ripped-fuel-5x samt No-xplo om jag inte klarar av träningen som jag ska pga energibrist, vilket betyder att jag slutar med de fett förbrännande tabletterna som inte funkar tillsammans med No-xplo.

Så här kommer en typiskt dag se ut:

1 tablett ripped fuel 5x innan frukost
Frukost: Havregrynsgröt med havremjölk
Alternativt lättfil med frön & nötter tillsammans med en grov macka med MiniKeso eller en skiva kalkon
Rask promenad med bra lutning på gymmet samt magträning, varannan dag sidan, varannan dag mage fram. Förbränna cirka 300 kcal.
Whey-100 när jag kommer hem
Till Lunch: Inga såser, föredra ugnsstek eller kokt mat, steka i olja, mycket grönsaker - för mig som är lite kräsen blir det mycket broccoli, tomat, gurka, morötter, haricot verts. Fisk i alla former, framförallt tonfisk utan olja, lite fullkornris/pasta till måltiden, kyckling och nötkött. SMÅ PORTIONER!
Som mellanmål på eftermiddagen blir den antingen 1 avokado eller 1 näve orostade, osaltade cashewnötter.
Eftermiddagsträningen börjar med uppvärmning på promenadband på 10 minuter (vilket påbörjar och ökar fettförbränningen) sedan blir det vanlig styrketräning, 3 muskelgrupper om dagen, bara lägre vikter och fler repetioner, snabb löpning de sista fem minuterna ska också öka fettförbränningen.
Whey-100 när jag kommer
Vid 19 tar jag 1 ripped fuel, innan jag tar 1 skiva danskt rågbröd med minikeso eller kalkon, 1 ägg antingen på eller till smörgåsen.
Både morgon och kväll tar jag såklart 30 ml Aloe Vera Gel för att få i mig alla behov av vitaminer och mineraler.

Tanken är också att jag ska ta lite kort på mina resultat nu, mäta mig och även göra ett BIM-test innan måndag för att kunna jämföra med mina kommande resultat =)


Nya livet

Så, då har mitt arbetslösa liv börjat. Vad är det som händer liksom, Emma Svanberg är arbetslös och har inte sin framtid planerad in i minsta detalj. What a f*** liksom ;) men visst för att inte gå in i väggen helt så har jag ju lite "tankar" på vad jag kan hitta på under tiden. Ta hand om min katt, träna som en galning och deffa som en tok, vara med lillebror i skolan, ta spontanfikor med vänner i stan, åka och shoppa när jag än vill och förhoppningsvis ta en solsemester inom en snar framtid. Så än sålänge klagar jag inte =) och om jag ska tillbaka till Wica? NJA, jag vet inte. Någonstans finns det för mycket självrespekt hos mig som säger emot att jag ska "böna och be" att få komma tillbaka i Januari. Samtidigt som jag också verkligen har trivits på Wica, jag har njutit av att jobba 7-16 varje vardag och vara ledig vartenda helg som typ aldrig någonsin har hänt förut, men! Kommer jag tillbaka och förhoppningsvis får fast jobb så småningom, ja då står jag där och är sådär jävla bekväm med allt......

Firade arbetslösheten med ett arbetspass på Ewas igår, vilket kändes förjävla bra. Fy satan vad roligt det var =) kommer bli varje torsdag där och troligtvis även lite fredagar och lördagar beroende på hur mycket julbord det blir bokat.

Nej, nu ska vi kila iväg och byta däck, tvätta och städa ur båda bilarna. Uppdaterar senare om de nya träningspassen, matvanorna och tillskotten. CIAO!

RSS 2.0