2010.09.15

Hemma i kalla Sverige igen då, ingen större höjdare. Gå från 35 grader till cirka 8 kan ju inte göra en mer än deprimerad. Väldigt trevlig resa. Resan började med mycket stress, sura miner och stor sömnbrist. Men när Jenny och Emma fick mat i magen, sprit i strupen och en ordentlig natt med sömn visade det sig att resan kunde bli jävligt ösig ändå. Andra kvällen träffade vi ett killgäng från Olso, visade sig att två av dem var från Gotland från början (och kände Frasse, Frasseboy liksom ;O) vi umgicks en del med dem de första dagarna till dess att de åkte hem, samt sex tjejer som bodde på deras hotell. Fredag-Måndag tog vi det lite lugnare efter att de åkt. Drack litegrann men valde att äta gott och steka oss ordentligt istället.

Såklart var det ju en dryg resa hem, via Stockholm. Tog ett dygn från det att vi lämnade rumsnyckeln till det att vi var hemma i Alvesta igen. Erik fyllde  år igår med =) så direkt när jag kom hem ställde jag mig och bakade kakor. Beställde blommor och så. Vid halv 7 var det fika hos honom med hela familjen Åkesson. Jättetrevligt! Vi åkte hem till mig och efter en timmes redogörelse hur veckan hade varit somnade vi gott. Hur mysigt som helst att äntligen få krypa ner bredvid honom. Känns konstigt och dumt att redan åka iväg till båten igen. Får hoppas att tiden rinner iväg dessa tio dagarna också.

KRAM!


2010.09.05

Nu var det verkligen ett tag sedan jag uppdaterade mig.
Har varit iväg på en vecka STC i Malmö. En händelserik, lärorik och fin vecka... faktiskt =)
Varit lugnt med vinden så har inte varit alls så mycket sjösjuk som vanligt, så har mest varit i byssan och passat på att lära mig lite i sambandet, utkiken och shiftprogrammet. Verkligen kul!
Har såklart saknat Erik och alla här hemma, men tiden går riktigt fort nu.
Ja, för imorgon åker Jenny och jag till Stockholm och Måndag morgon till AIYA NAPA :D det ska bli så varmt, bränt och galet! Underbart.

Är nu "nästan" klar med lägenheten, vi började lite smått igår, så vi har varit riktigt duktiga. Men en del är fortfarande kvar men behöver experthjälp till det. Än så länge är jag supernöjd, kommer trivas som fisken i vattnet i denna perfekta lägenhet. Ja, för perfekt är vad den är. Perfekt för mig. Lagom stor, lagom dyr, lagom allt! Det är liksom bara så mycket mig över hela grejen =) lite bilder har ni här med på det som är klart.

Nej, nu ska jag fortsätta pula runt lite. Snart krypa ner och vänta på att baby kommer hem från stan. (om han kommer hem från stan ;O) lät inte lovade på telefon. Haha. PUSS!

        

RSS 2.0