Värnamo, Ryssby, Ljungby & Vislanda

Ja, det har blivit lite färdande denna långa permission. Tog tåget till mor i Torsdags, mysigt var det att träffa henne efter 6 veckor! Sedan bussen hem på fredagen för tvättid hela dagen, kändes MYCKET nödvändigt. Vid halv tio kom Erik och väckte mig. Då blev det tacos och lite tvtittande innan jag somnade igen.

Mys med Erik hela morgonen, vid två åkte han hem för att gå på lagfest och jag körde ett race med städningen. Slog till med en storslagen frisyr till kvällens bravader och tog bussen till Ljungby vid halv 9. Där ett par mirakulöst bra tjejer satt hemma hos Fanny och förfestade (samt sisådär 500 andra människor jag aldrig träffat). Vidare till Harrys för en fortsatt bra kväll med trevliga kvinnor. Hamnade för ovanlighetens skull hemma hos Erik även denna natt.

och dagen idag har bestått utav.... soffliggande och pizza tillsammans med honom och Adam och planerarna framåt är - soffliggande, pizzaätande och packning och att om 3 timmar åka tillbaka till verkligheten i Karlskrona.

PUSSHEJ!

Hemma hos nära & kära

Äntligen hemma hos min kära! Förra helgen spenderades hos mormor i Flen. Ansökte om extra permission på fredagen och fick det beviljat så åkte till henne redan på Torsdagskvällen. Tåget var såklart jäkligt försenat, fick ta taxi den sista biten från Katrineholm och var framme två och en halv timme försent (23.45) LYCKAT! Men förutom det var helgen helt underbar hos min svaga mormor. Hennes lilla ork och plånbok fick mig att gå och storhandla allt hon behövde den närmsta tiden och tillsammans körde vi storkok på köttsoppa, kalops, äppelkaka och kladdkaka som vi fryste in så hon hade mat ett tag. Kvinnan äter ju knappt någonting och det var så svårt att se. Körde ett race med städningen också innan jag åkte tillbaka till Karlskrona.

Träffade mina saknade vänninor Sandra & Petra på resan hem i Norrköping med. Helt underbart (:
Haft kvällstjänst till cirka 18-19 varje dag denna, men har hunnit med att fira Andens 20-årsdag på Oléreys i Onsdags och även en utgång i Torsdags på Playbar och Nivå. Sjuuuukt trevligt!

Har hittils haft en myshelg med min fina kamrat Erik. Efter en god och trevlig middag hos hans föräldrar ikväll sitter vi nu i hans vardagsrum. Han framför Fifa 2010 med Nässert och jag här framför datorn och båda med en varsin öl i handen och snart ska bror min köra oss mot Gottåsa (:

RSS 2.0