2010.10.29

Äntligen snart i Malmö, efter tio för långa timmar på sjön. Lite sjösjuka och så men vad gör det när jag fick sova bredvid mitt hjärta inatt?! Ja, för jag bestämde mig lite spontant igår att åka hem över natten och det var värt vartenda minut på tåget. Myste hemma hos föräldrarna Åkesson igår och somnade som en sten i Eriks famn till filmen Red. Nej, nu ska jag kila. Dags att klargöra förtöjning. Svejs. Pusssssss / e.

2010.10.27

Guuud, vad jag längtar till Muck! Jag vill hem. Hem till min supermysiga och fantastiska lägenhet, och min karl såklart. Om nio dagar kommer jag i alla fall hem på ledighet (jisses, vilken evighet det känns till dess) ber till gud att veckan går fort, fort, fort. Har laddad upp diverse modetidningar, en bok, en halv säsong Ensam mamma söker, en halv säsong Ullared och några filmer så nu är jag redo för min STC-vecka i Malmö.
Förhoppningsvis kommer min morbror vilja träffa mig någon dag.

Ikväll kör vi fullt ös medvetslös i Karlskrona. Utgång med Arvid och Iiiiireeeebro. Like a lot! Jag tycker om att umgås med Irebro, ja och nästa vecka kommer hela Visborg hit. Jag längtar, jag längtar efter Antoooon =) tiden innan muck kommer nog gå lite fortare när dem väl är här och det händer lite.

Nej, nu ska jag kila och göra mig iordning. Ha det bra! Pusssssss /e

p.s min pojkvän är den gulligaste i världen. jag saknar honom så ♥

2010.10.25

min fina, fina man.

två starka viljor skapar en storm, men visst lugnar den med ner sig. Som en erfaren officer sa till mig en gång "en riktig sjöman väntar aldrig på bättre väder, han vet att det kommer" babe, jag är mer än du tror om mig. ♥






2010.10.12

Om bara tre dagar är jag hemma igen! Tiden går verkligen fort nu. Ja, det är bara två stycken elvadagarspass kvar till muck. Känns verkligen helt overkligt att elva månader redan har gått :) och gud vad jag ska mysa med min gubbe på fredag!

Haft riktigt bra väder hela veckan, och det ser lovande ut resten av dagarna också. Kört utkik både igår och idag. Underbart att slippa den förbannade sjösjukan! Har även bakat lite mandelflarn, kärleksmums, vaniljbullar och daimkakor (:




Nej, nu ska jag ner i byssan och förbereda tre-rätters. Blir en "skagentoast" till förrätt. Gratinera nachochips, skagenröra och ost i ugnen. Baconlindad ostfylld kycklingfilé med pommes duschess och sås som huvudrätt. Till dessert blir det Mannagrynspudding med toscaöverdragna ananasringar. WOOOHO ;D bilder kommer nog imorgon.


pusssssssssss / e

2010.10.09

Äntligen tjugo! Men känner mig inte en dag äldre än igår (: har dock haft en helt underbar dag. Oförglömlig.
Losskastning 05:00, Sconesfrukost, första spyan 06:03, sov hela förmiddagen, smörgåstårta till lunch och glasstårta med choklad och nötter till eftermiddagsfikat.

Blev lite sena in till Malmö så stressad som en as och försenad till tusen, sprang jag ut till Anders som satt i bilen utanför och väntade. Kommandes i uniform stod Annika och Rasmus klara med mat, och upp springer jag för att byta om.... och där sitter Pontus? och mamma?, Jimmy och Leo OCH ÄLSKADE MORMOR <3 ofattbart.

Efter en tre-rättersmiddag och vilda diskussioner åkte mor och dem hem, och Annika & Anders satte på Remember me, en väldigt bra film. Så nu äntligen är jag i säng, helt utmattad efter en fantastisk födelsedag. TACK ALLA som förgyllde min dag, och alla uppvaktningar <3 ni är guld värda.

KRAM!!!!

2010.10.08

Är galen av saknad till min pojkvän! Det får gå att härda ut, för imorgon eller rättare sagt om fyra timmar är det äntligen min tur att också fylla de ärofyllda tjugo åren :) mindre kul att vara i konungens tjänst och ombasera till Malmö. Turen hade jag på min sida så morbror Anders och hans sambo har planerat ihop en sannerligen supermysig kväll hemma hos dem i Arlöv. För att få lite födelsedagskänslor så lade jag precis ihop en smörgåstårta och en glasstårta till imorgon. Det kommer nog bli toppen! Man får ju göra det bästa av situationen :)

Kollade nyligen klart på det sista avsnittet av Prison Break, grät som en gud (fast att jag i början på veckan inte kunde bärga mig mer och var tvungen att tjuvkolla lite grann på slutet) och sitter nu med halv panikångest över att serien nu är slut :/ jag är upprörd.

och ja, jag vet att jag inte är någon bloggskrivare att applådera över, men tiden har inte riktigt funnits (lusten finns helt enkelt inte där heller). Ska bli bättre så småningom :) Livet flyter på rätt bra och det händer inga drastiska grejer ändå.
Förutom att jag hamnar på hotellet till våren ändå, har tackat nej till jobb inom försvarsmakten och mina funderingar på utlandstjänst. Erik har tackat nej till ett toppenerbjudande om jobb och lägenhet i Stockholm. Mina nuvarande planer är motorcykelkörkort, ordningsvaktsutbildning och leta rätt på lite info om farsan.

nej, nu ska jag krypa ner. Underbara fredag.... inställelse 04:15..... hehe

puuuuuuusss / e

RSS 2.0