Erik Pelle Ceasar Bernadoth

Helgtjänst & vapenskjutning har hela helgen bestått utav. Fredagen var det första skjutningen, så himla coolt var det att skjuta. Men jag var sjukt skakis, och adrenalinet var inte nådigt. Gick dock inte så bra, det var riktigt svårt.

Vi har haft så otroligt bra väder med, spöregn och slask i princip nästan hela helgen :P
Igår var jag nära på att dö också! Skulle språngmarscha till middagen och fick hjärtklappning efter cirka sådär två steg. Fortsatte såklart... även när andningen började bli jobbïg. När luften tog slut helt stannade jag och fick upp andan igen, joggade därefter efterndem andra så fort jag kunde.

När vi var framme började jag hyperventliera, tappade andningsförmågan, blev blå i ansiktet och svimmade. Under hela proceduren slet grabbarna, som tur väl var hade reagerat rätt fort av mig all min packning, utrustning och lättade på min klädsel. Därefter bröt jag ihop fullständigt och trodde jag skulle dö...  och ja, det var nog det hela :P

Ja, en annan som aldrig tagit förkylning och dåligt immunförsvar på allvar insåg att man kanske borde göra det nu. (observera att vår språngmarsch bara bestod utav en halv km lera)

Marschen därpå som bestod utav 1 mil tillbaka till Örlogshamnen fick jag inte gå utav befälen av säkerhetsskäl, rätt gott var det att få åka bil. Dock mindre gott idag, när vi skulle marscha hem igen och jag INTE fick gå! Fast jag såklart ville testa på den utmaningen. Sjukt surt!

Jahaja, nu ska det sovas för att få upp lite stridsvärde tills imorgon.
Pussssshej!
och ja, en extra stor puss till min sötnos såklart :)

GSU & sjuka

Jahaja, då ligger man nerbäddad i sin stenhårda säng i Karlskrona. Inte alls kul att missa massa viktiga saker, som man behöver lära sig och sedan få ta igen det sen. Men men, får hoppas på att man blir frisk snart. Feber, halsont, hosta och genomförkylning. USCH!

Är sjukt hungrig också, fick knappt i mig något vid frukosten. Kul att veta att jag tidigast om tre och en halv timme har möjlighet att få något riktigt i magen. Vill säga något annat än choklad och Cheeze Ballz.

Igår hade vi närkamp som var riktigt roligt. Fick lära oss självförsvar och anfall. Slåss på nära håll, och på lite längre. Använda handklovar och batong och även slåss med vapnet.

Saknar finaste, finste Erik så mycket också, det var väldigt jobbiga att åka ifrån honom i Söndags efter en hel vecka hemma. Har varit så skönt att kunna träffa honom precis när man har velat men också jävulskt jobbigt att få veta hur livet troligtvis hade sett ut om jag hade valt bort denna möjligheten att vara här. Det blir så mycket tankar som går i huvudet, både positivt och negativit. När man egentligen bara skulle njutit av hur bra det var att vara hemma på besök.

Nej, nu ska jag försöka sova bort förmiddagen så jag snart får mat. PUSS HEJ!

Permisson & jobb

Hallå hallå!
Hemma på permission sedan sex dagar tillbaka, och ska inte tillbaka förens på Söndag. Känns helt fantastiskt med lite ledighet för att vila upp sig inför kommande utmaningar i det militära. Har blivit en hel del jobb och träning med fotbollslaget. Inatt ska de bladas på smålänningen, segt som fanken men det får väl gå. Kommer bli en riktig trött dag imorgon på jobbet kan tänkas med det får man väl leva med.

Efter jobbet imorgon ska jag och Erik ut och äta och gå på bio är det planerat, mysigt (: och på Lördag ska det jobbas på en begravning och på kvällen blir det melodifestivalen och puben! Kommer bli sjukt kul tror jag!

Nähä, nu ska jag ta ut min smarriga ost & skinkpaj som står i ugnen.
Erik kommer nog bli glad när han kommer hem från sin match vid halv elva och maten står framme.
PUSSHEJ!

RSS 2.0