To long time

Hej mina vänner!
Har varit lite lat nu denna veckan eller rättare sagt har jag haft fullt upp. Det blev en riktig händelserik och underbar midsommar. Tilsammans med ett järngäng från Vislandas innerstad och några från området intog en stuga 15 km från Borgholm mitt ute på landet. Fick äran att bo i gäststugan som innebar 9 kvadratmeter och två 90 sängar men visst var vi nöjda över det. Började med en trevlig kväll på torsdagen då 11 av våra midsommarfirande vänner hade anlänt, satt ute i kylan med en miljard filtar/myggor/getingar och bara snackade och hade skoj och grillade såklart.

Drog igång direkt när vi vaknade på midsommarafton! Det fylldes på med folk under hela dagen och jag tror vi slutade på 22 pers som satt och åt midsommar lunch tillsammans. Vi körde lite lekar och ölbrändboll som satte igång ordenligt. Irländsk julafton, shot, drink och ölhävning, stövelkastning m.fl var dagens tävlingar. En musikquiz avslutade dagens tävlingar och ballade ur fullständigt ;) thihi. Vi var duktiga med och gjorde en midsommarstång, dock helt i onödan, hahaha inte en jävel dansade runt den!

På Lördagen drog en del folk hem rätt tidigt medans jag, Johanna och Josefin tog en tripp till Borgholm och strosade runt och åt glass :) senare på kvällen drog en del av oss in dit igen. Käkade och förkrökte på Ebbas cafe och vidare til STRAAAAAND! Grövsta gänget var vi..... Jag, Oskar och Daniel men kul hade vi. Träffade min efterlängtade skeppsgosse Ericsson och bara öste satan. Mötte upp ynglingarna utanför och fick vänta en halv evighet på att få tag i taxi. Klart värt.

Söndagen bestod utan ren städning och hemfärd som dessvärre slutade med att vi inte var hemma förens vid lite över sex. TACK ALLA som var med, kempefin helg! PUUUUUSSSSS

RSS 2.0