Överlevde

Nu var det riktigt längesedan jag hade tid till att skriva mig några rader.

Var ju iväg på 9 dagar i fält för ett tag sedan, förstörde ryggen och blev genomförkyld.
Men båda delarna hann försvinna innan vi skulle ut på vår överlevnadsutbildning vi hade nu i veckan.
Tis-Fre! Var hos sjukgymnasten på Tisdagen innan jag åkte till Kosta. Hon hittade en muskelknut i ryggraden, så hon tryckte, masserade och knäckte till ryggen på mig. Därefter fick jag akupunktur (stavas?) Men smärtan gick över, och det är en obeskrivlig känsla att äntligen slippa ha ont så fort jag går någonstans.

Själva överlevnadsutbildningen gick faktiskt oväntat bra. Hungern var uthädlig men känslan av att inte ha någon energi att ta av avhuvudtaget var helt sjuk. Man orkade knappt stå upp och ännu mindre gå dem milen som vi gjorde. Ville mest sitta på en sten och kolla rakt ut i skogen. Men som sagt överlevde gjorde jag, med vissa skador på hjärnan. Har lite svårt med kodinationen och hela den biten. Magsäcken är cirka 3x3cm stor och jag gick ner 2 kilo!

Så fredagen tillbringade jag hemma för att vila. Käkade färska räkor, aioli, vitlöksbröd och gratinerade cocktailtomater :) just det, i stan innan jag tog bussen hem hittade jag mig en balklänning (påtiden) sjukt fin. Kanon nöjd är jag!

Lördag förmiddag åkte jag till Vislanda för att träffa världens bästa familj. Kvällen spenderades till en början med Jenny och andra trevliga pinglor hos Poffen. Några av oss drog vidare till en rätt halvseg kväll på Ewas. Men mycket trevligt folk gjorde det till en mycket trevlig kväll. Nässert, Tobbe och jag följde med Stensson hem på Whiskey, musik och roliga klipp på youtube.

Idag vaknade och mådde skit, ställde mig och bakade bullar hela eftermiddagen och nu väntar jag på att Emmy ska komma och hämta mig för att sedan åka ut till hennes mor i Grimslöv och förhoppningsvis köpa lite underkläder innan jag återigen tar bussen tillbaka till K-a och en 9-dagars fältvecka väntar. Tur att jag har min gosebjörn Erik som gör mig sällskap! :D och ja, grattis till antagningen min vän.

Ha det bra. KRAM KRAM KRAM <3

RSS 2.0