Wallmans salonger

Dö, dö, dö, idag är en sådan dag. Mår rent ut sagt apa, punkt. Påbörjade med tre glas Rose i lobbyn innan vi gick, fick ett par ordentligt bra platser på Wallmans. Fick in en kanongod blomkålsoppa, därefter en laxtartar med kumminknäckebröd vilket var suveränt. Till huvudrätt fick vi confirterad gris med potatiskaka och aprikossky. Det bästa var absolut desserten, som jag sa igår att jag har ätit mycket under tiden som konditor men det här var........... Helt fantastiskt. Crème brule med passionfruktsmak och någon fin liten choklad/kladdkaka med bra choklad och toppad i bra kakao! Men till det näst bästa, underhållningen. Vilka duktiga artister. Inte så mycket uppträdande mellan maten men det som var, var riktigt trevligt. Efteråt blev det dans för hela bunten, lite karoeke, "förfest" på ett hotellrum som slutade som efterfest. Vi gick aldrig vidare utan vid 4 traskade jag till mitt rum. Att stiga upp vid 9 för frukost och sedan åka bussen hem vid 10. Ja, ni fattar själva. Men snart hemma i alla fall, då blir det absolut sängen en stund. Tack och hej, uppdaterar sen hur födelsedagen ter sig.

Helsingborg

Hej alla underbara. Lever i lyx i Helsingborg och är rääääääätt nöjd med livet :) Ligger i min kanonsköna säng i mitt lilla harmoniska enkelrum som jag fick äran att få för att slippa bo med en man i 50årsåldern som jag aldrig pratat med. Grattis! Tänkte sova lite middag sådär för att kunna köra all-in ikväll igen ;D har precis varit i Danmark en sväng, eller rättare sagt så turade vi för att få i oss en räkmacka och öl och var tillbaka hemma inom en timme. Käkade en superfin hotellfrukost och gick en sväng och upptäckte stan innan dess. Igårkväll blev det först tvårätters på hotellet, entrecote med lite svamp, lök och potatis och rödvinssky (vilket inte var någon höjdare, hemskt kött och lite mat resulterade i att vi fick en extra drinkbiljett, vilket gjorde oss nööööjda) efterrätten var en torr äppelkaka och en mjuk med glass och lite bär, mycket godare. Vi försvann in på Harrys långt in på småtimmarna sedan. 4.5 av 5 toastest så att säga ;O ikväll blir det en fempoängare såklart. Fylleeeeeer ju hela 21 imorgon, vilkeeeeeeet måste firas! WOHO!!!!!!!! Uppdaterar förhoppningsvis imorgon om Wallmans ikväll men får se, schemat ser just nu jävulskt fullt ut. Puss på er!

Honeypie

Hej mina kära! Ännu en halvtrist dag. Jobb, träning, städ och matlagning. Lite bok och lite dator. Blev hjärtligt förvånad när min sambo ville gå och lägga sig och klockan var... Inte ens nio. Hahaha och här ligger jag vaken jag som alltid annars somnar först. Fick en dålig känsla i magen nyss, så jag steg upp och trodde att jag inte låst ytterdörren. Vilket jag hade gjort men blev också huxflux sugen på att ge Findus en godnattpuss, vilket var en jävla tur. Katten hade då kilat ut på balkongen och balkongdörren hade sedan blåst igen så där stod han helt knäpptyst och helt genomblöt. Lite läskigt ändå, vad mycket man kan ha på känn egentligen. Det var verkligen det. Till något helt annat, det blir till att dra till Helsingborg över helgen. Wica arrangerar resa dit, buss, 2 nätter på hotell med dubbla frukostar och käk både fre & lör, tre-rätters. En del dricka på fredagen, tur&retur resa till Helsingör med dryck och räkmacka och en helkväll på Wallmans dinnershow. Det här tyder på en makalöst bra helg, resa och födelsedag med my-y-y-y-y-ycket alkohol. Nej, nu ska jag försöka sova med. Pussssssi

RSS 2.0