Go dag!

Haft en riktig slappdag idag - eller ja, uppstigning vid halv sex som vanligt. Upp och bädda säng, storstäda, hygien och frukost. Uppställning och visitation på alla saker och sedan tvättbyte (äntligen!) Därefter blev exercis (utomhus övning där vi lär oss stå, marchera och säga rätt).

Fick oss ett ordentligt konditionpass runt Karlskrona med vårt befäl som guide. Fick bland annat se badhuset, spat, olika caféen och nattklubbar ;)

Efter lunch gick jag till sjuksköterskan med min käke som fick en smäll igår, blev skickad till läkaren men fick som tur väl var beskedet att det inte var någon fara och att det skulle gå över om 3-4 dagar.

Och efter det, alltså efter 14.00 har vi i princip bara varit lediga (eller ja, vi ska plugga självständigt i våra böcker) men ändå - så himla sköööööönt!

Nu snart film med grabbarna med massor av godis efter de är färdiga med deras frivilliga träning :D

Emma Svanberg

Ikväll fick jag sms från Bo och Nea och har en sådan jäkla hemlängtan, har verkligen mått jättedåligt. Ringde en runda till Christoffer, behövde  prata med någon jag hade förtroende för. Sitter nu och pratar med Lindmark - en otroligt förstående kille som har sin sambo hemma i Stockholm och känner precis som jag.

Ångrar på ett sätt att jag gör det här, samtidigt som jag är så otroligt stolt över mig själv för att jag har gett mig in på denna sjukt stora utmaningen.

Man får se framåt hela tiden, och tänka i positiva banor... man är ju inte ensam om det här. Men nu blir det sängen för att försöka sova. 

Jag saknar Erik så himla mycket, och familjen och Christoffer.

Svanberg 11-6-66

som jag numera heter!

Har så sjukt ont i axlarna, underbaraste att stå givakt. Men har förutom det varit rätt lugnt med den ansträngande fronten, än så länge... Hämtade ut all utrustning igår - permissionskläder med klackskor, träningskläder och träningsskor, 3 par kängor med all möjlig utrustning som ska hålla oss varma och torra, mössor, vantar etc etc.

Bor tillsammans med tre killar, som faktiskt är helt okej (: en riktig blandning med människor kan man säga. Vänpliktige Dahlstrand är min nyfunne vän, skysst kille liksom! Träffade en tjej vid namn Therese på tåget igår med som tyvärr inte är i min pluton (grupp på 30 personer som man övar och bor i samma korridor som) men hon var trevlig. 

Idag har vi fått ta ut vårt egna vapen! Ett pansar gevär med högsta kaliber... såklart ;)
och nu ligger jag och pratar med mina kära vänner och läser klotter i överslasen.
Vänpliktige Avermo kom nyligen med en klockren kommentar när vi diskuterade tältning och grabbarna sa att de såg fram emot den första. Ja, innan Avermo insåg att "just det, det är ju kallt ute" och jag fick ju såklart till ett asgarv som gav mig kramp i mitt åttapack! PUSS HEJ

Emma Svanberg

Jahaja, nu sitter jag på tåget och vet inte riktigt vad jag känner eller vad jag borde känna.
Har nog inte förstått det riktigt än att jag om cirka 3 timmar sitter på Högvakten och väntar på att få se min halvdana, knarriga, nersvettade skummadrass på tredje våning och önskar för gudarna att de 15 killar som ska dela samma sovsal som mig kommer vara... Ja, lite fräscha. Normala och mogna! (är dock rätt skeptisk att jag kommer ha sådan tur) Kommer väl troligtvis vänja mig, kommer nog var svårt men har ju inget annat val. Det är ju tur att man har ett extra stort badlakan att gömma sig bakom, eller hur Madeleine Ekedahl? ;) 

Känns som jag borde vara på jobbet idag, inte alls kul med sovmorgon tänkte jag när jag vaknade...
innan jag insåg att jag "aldrig" mer ska tillbaka till jobbet. (inte på 11 månader i alla fall) Det är nästan det som känns mest lustigt.

RSS 2.0