Björn Rosenström

Han var så jävla bra i Tisdags, inte ens i närheten av när jag såg honom med hela bandet på Garvaren. Nu stod han ensam med gitarren 3 meter från min bar, det var så bra! Snyggaste t-shirten fick jag av honom med grafen på sååååklart =) träffade några gamla lumpare från Karlskrona, alltid lika kul med välkända ansikten. För övrigt har det inte hänt så mycket, det har byggts på med massor med båtar längst bryggan så det börjar bli riktigt tryck. Börja känna att seglarveckan början komma igång nu, så det bli nog fullt ös fram tills jag åker hem. Jobbade dag men fick kila hem efter en stund för att gå på ett pass igen om en stund =)
Cirkus 5 dagar till min bättre hälft äntligen (läs förhoppningsvis) kommer och steker med mig i sooooooolen, 2 dagar ledigt nästa vecka. Säkert kasst väder men får väl hålla tummarna. CIAO!

Matilda längst framme klart hos kungen!

What a night!

Tjeeeeenare! Läget? Här är det fint. Fick till en ordentlig första fylla i Smögen igår. Jobbade kväll, rätt chill hela kvällen, fick stänga ner vid ett. Hade redan då dragit tre shots med våra kollegor som var lediga. Stängde, klädde på oss och fixa till oss på rekordtid. Slapp inträde, och gick in som VIP så att säga, hamnen 4 fick det bli där resten av kompaniet var. Jag, Matilda, vår vakt och dj anslöt resten av härvan. Rabatterade priser i baren, några gratis shots, storvinsten på black Jack och feta bråket med några konkurrenter som var ute med. Lilla ångesten idag när jag insåg hur jävligt jag hade tänt till och drivit det här jävla bråket. Ett tuggummi i örat, någon mr.cool, en uppenbarelse och två kebabrullar senare landade vi i trädgården på öööösig efterfeeest!!! He-he tur man var ledig hela långa dagen idag :) stekig sol och halv orkan resulterade i att det knappt blev något solande idag heller...... Ja, det är ju tur min sambo är i Venedig och har haft 35 grader varmt och stekig sol. Synd för honom.

RSS 2.0